Ευέξαπτος Βρετανός φρουρός των βασιλικών ανακτόρων του Γουίντσορ προέταξε το όπλο του σε τουρίστα που τον ακολουθούσε περιπαικτικά. «Να γιατί δεν ενοχλείς την Βασιλική Φρουρά» είναι ο τίτλος του σχετικού βίντεο που ανέβηκε στο YouTube με το περιστατικό και έχει ήδη χιλιάδες views.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=dQCSWPFnjbU” width=”860″ height=”480″ rel=”no”]Πέρα από τα όρια…[/su_youtube_advanced]

Πάντως τα νεύρα της Φρουράς της Βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας είναι πάνω και από το γούνινο υψηλό καπέλο που φορούν. Μόλις μία εβδομάδα πριν αφηρημένος τουρίστας στεκόταν αμέριμνος στη μέση του δρόμου, συζητώντας με τη σύζυγό του, χωρίς να αντιληφθεί ότι βρισκόταν μπροστά από τη βασιλική φρουρά, η οποία πλησίαζε… με φόρα.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=EZn_9CmzST4″ width=”860″ height=”480″ rel=”no”]Πέρα από τα όρια…[/su_youtube_advanced]

Οι φρουροί της βασίλισσας, παρά το «εμπόδιο», συνέχισαν την πορεία τους, με τον άνδρα αλλά και τη σύζυγό του να αντιλαμβάνονται με καθυστέρηση ότι θα έπρεπε να είχαν κάνει στην άκρη. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περιστατικό συνέβη έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, με τον πρωταγωνιστή του βίντεο να δηλώνει ότι, από τη στιγμή που δεν τραυματίστηκε κανείς, «είναι πραγματικά αστείο».