Μετά από έναν τραυματισμό στην πλάτη, ο John Speicher, συνιδρυτής της ετεριας Altwork, δεν ήταν πλέον σε θέση να εργάζεται στον υπολογιστή. Ευτυχώς αργότερα, το γεγονός αυτό τον οδήγησε να εμπνευστεί και να δημιουργήσει αυτόν τον σταθμό εργασίας.

Σχεδιασμένος, στη Sonoma Valley της Καλιφόρνιας, ο σταθμός εργασίας σας επιτρέπει να εργάζεστε σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις, από όρθιοι μέχρι και ξαπλωμένοι με την βοήθεια μαγνητών. Ο ευρύτερος στόχος της Altwork είναι να εκσυγχρονίσει τον τρόπο που δουλεύουμε.

“Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε ένα γραφείο γενικού σκοπού” είπε ο συνιδρυτής και CEO της εταιρίας Altwork, Che Voigt. Έχει σχεδιαστεί για άτομα όπου δουλεύουν αρκετές ώρες στον υπολογιστή, όπως μηχανικούς CAD, χρηματιστές και πολλούς άλλους. Σε αυτούς τον ανθρώπους με αυτά τα επαγγέλματα είναι πολύ σημαντικό να τελειώσουν ένα project τους έστω και λίγο νωρίτερα.

Με αυτό το γραφείο των $5,900 μπορείτε πλέον να δουλεύετε ξαπλωμένοι!Με αυτό το γραφείο των $5,900 μπορείτε πλέον να δουλεύετε ξαπλωμένοι!Με αυτό το γραφείο των $5,900 μπορείτε πλέον να δουλεύετε ξαπλωμένοι!Με αυτό το γραφείο των $5,900 μπορείτε πλέον να δουλεύετε ξαπλωμένοι!Με αυτό το γραφείο των $5,900 μπορείτε πλέον να δουλεύετε ξαπλωμένοι!

Δείτε το Σταθμό σε δράση παρακάτω:

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=eHdShyF9x7U”]