Αν και χωράει μόλις δύο κουταλάκια νερού, φιλοξενεί ζωντανά ψάρια

Ο Ρώσος, Anatoly Konenko, έχει πάθος με τις μινιατούρες! Το 1996 κέρδισε ρεκόρ Γκίνες για το μικρότερο βιβλίο στον κόσμο, ενώ πάμπολλα είναι τα αντικείμενα που έχει κατασκευάσει σε μικροσκοπικό μέγεθος! μικρότερο ενυδρείο στον κόσμο smallest aquarium μικρότερο ενυδρείο στον κόσμο smallest aquarium μικρότερο ενυδρείο στον κόσμο smallest aquarium Η τελευταία του έμπνευση ήταν να φτιάξει το μικρότερο ενυδρείο στον κόσμο, και μάλλον τα κατάφερε! Η κατασκευή του έχει πλάτος 33 χιλιοστά, ύψος 24 και βάθος μόλις 14 χιλιοστά, ενώ η χωρητικότητα του φτάνει τα 10 ml νερού δηλαδή 2 περίπου κουτάλια τσαγιού!
μικρότερο ενυδρείο στον κόσμο smallest aquarium Όπως είναι αναμενόμενο, δύσκολα θα μπορούσε να βρει ψάρια που να χωρούσαν και να μπορούσαν να ζήσουν στο ενυδρείο αυτό που χωρά ακόμα και σε μια παλάμη. Ωστόσο, ο δαιμόνιος κατασκευαστής κατάφερε και βρήκε φιλοξενούμενους για το ενυδρείο του, κάτι μικροσκοπικά ψάρια-ζέβρες.
[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=BAcbXqhhOiY” width=”700″ autohide=”no” showinfo=”no”]https://www.youtube.com/watch?v=064ipuBiWDg[/su_youtube_advanced]