Το βίντεο που έγινε viral σε μόλις λίγες ώρες

Δεν ξέρουμε ποια είναι η μυστική φόρμουλα για να κάνεις το ίντερνετ να μιλάει για σένα, αλλά η 8 μηνών έγκυος Nikki Taylor μαζί με την εξάχρονη κόρη της Jaylyn, από το Ιλινόις της Αμερικής το κατάφεραν. Όλο αυτό χάρη στην γεμάτη κέφι και δυναμικότητα συχγρονισμένη χορογραφία τους, την οποία κάνουν στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Στην ουσία, μιμούνται την χορογραφία από το γνωστό βίντεο κλιπ Watch Me του ράπερ Silento.Το βίντεο, από την Παρασκευή που ανέβηκε, έχει πάνω από 13 εκ. views και πάνω από 400.000 share, στα οποία όλοι σχολιάζουν πόσο γλυκιά και αξιολάτρευτη είναι η Jaylyn. Και δεν έχουν άδικο.
Με το που πατήσεις play η εξάχρονη σε καλωσορίζει λέγοντας: ‘”Γεια. Είμαι η Jaylyn. Εγώ και η μαμά μου θα χορέψουμε”, λέει και για να αποφύγει “πιθανές” παρανοήσεις δείχνει τη μαμά της και μετά εκείνη και αποσαφηνίζει: “Εκείνη είναι η μαμά μου. Εγώ είμαι η Jaylyn”.Συνεχίζει λέγοντας: “Η μαμά μου τα σπάει. Αλλά μην την κοροίδεψετε” και εδώ παρεμβαίνει η μητέρα της λέγοντας “Είμαι έγκυος. Εμμμ. Πολύ έγκυος”.Ώρα όμως να τα δεις και μόνη σου όλα αυτά.