Την Μένια Μαθιουδάκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο», στη συνέχεια έπαιξε στο «Ρουα ματ» και τώρα στο «Χωρίς Εσένα».

Σήμερα κοιτώντας πίσω δεν μετανιώνει αλλά όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της δεν θα ξαναέκανε γυμνό.

«Δεν έχω μετανιώσει για τις φωτογραφήσεις που έχω κάνει, ούτε προσπαθώ να το αποφύγω. Απλώς, αυτό κάποτε ήταν η δουλειά μου. Σπούδαζα μάρκετινγκ και παράλληλα έκανα κάποιες δουλειές στο μόντελινγκ για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Ουσιαστικά, δυο φωτογραφήσεις είχα κάνει και ήταν και οι δυο σε ανδρικό περιοδικό. Επειδή τότε βρισκόμουν ακόμα στο ξεκίνημά μου, όπου μόνο μέσα από αυτού του είδους φωτογραφήσεις μπορούσες να προωθήσεις τη δουλειά σου για να μπορέσεις να συνεχίσεις, το έκανα. Βέβαια, τότε δεν ήμουν και ιδιαίτερα γνωστή για να πάρω όσα θα έπαιρνα αν το έκανα σήμερα, αλλά εννοείται ότι το είχα κάνει έναντι αμοιβής

Δεν νομίζω ότι θα το ξανάκανα. Έχω περάσει από αυτό το στάδιο και έχω μεγαλώσει. Τώρα πια ξέρω τι είμαι και τι έχω στη ζωή μου. Όταν βρίσκεσαι σε μικρότερη ηλικία, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Προσπαθείς να ανακαλύψεις ποιος είσαι μέχρι να καταλήξεις κάπου. Το έκανα κάποτε για να βγάλω μερικά χρήματα. Από εκεί και πέρα, όμως, αποφάσισα να κάνω μια στροφή 180 μοιρών και να ακολουθήσω το όνειρό μου στην υποκριτική». Ας θυμηθούμε κάποιες από αυτές:

 

Μένια Μαθιουδάκη 2

 

Μένια Μαθιουδάκη 3

 

Μένια Μαθιουδάκη 4

Μένια Μαθιουδάκη 5

 

Μένια Μαθιουδάκη 6

Μένια Μαθιουδάκη 7

 

Μένια Μαθιουδάκη 8

Μένια Μαθιουδάκη 9

 

Μένια Μαθιουδάκη 10