Το καλοκαίρι μπορούμε να το συνδυάσουμε με τα ενοχλητικά κουνούπια που δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε και μας γεμίζουν σημάδια. Σίγουρα στο σουπερ μάρκετ μπορείτε να βρείτε πολλά απωθητικά αλλά δεν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο φυσικό; Όπως γνωρίζεται υπάρχουν πολλά φυτά που μπορούν να βελτιώσουν την ζωή σας. Από το να ανακουφίσουν ένα έγκαυμα μέχρι τον καθαρισμό του αέρα, σε πολλές περιπτώσεις τα φυτά είναι πολύ πιο ισχυρά από ό, τι τα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τον παρακάτω τρόπο για να διώξετε τα ενοχλητικά έντομα με ένα κερί και με μερικά ακόμα υλικά.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Μιλάμε για ένα εντελώς φυσικό προϊόν που πραγματικά λειτουργεί και είναι πολύ φθηνότερο από οποιαδήποτε απωθητικά θα βρείτε στα καταστήματα . Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς;

Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείτε:

Λεμόνι, λάιμ και δεντρολίβανο

Υλικά :

– Φέτες Λεμονιού 5-6 – 5-6 Φέτες Λάιμ – Μερικά κλωναράκια δεντρολίβανοΥ – Ένα γυάλινο μπουκάλι ή βάζο – Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου (7-10 σταγόνες) – Πλωτά κεριά

Και τοποθετήστε τα με αυτόν τον τρόπο:

Λεμόνι, λάιμ και δεντρολίβανο

Οι φέτες λεμονιού, λάιμ, δενδρολίβανο , τα κλωνάρια και το αιθέριο έλαιο τοποθετείστε τα σε ένα γυάλινο βάζο με νερό. Πάνω απ ‘όλα θα βάλετε το πλωτό κερί να αναφλέγεται. Δεν θα πλησιάσει τίποτα.

Πηγή: apisteuta