Η λέξη «χάκερ» στο μυαλό των περισσότερων είναι συνυφασμένη με… νεαρούς άνδρες οι οποίοι είναι εθισμένοι με τη χρήση υπολογιστών και η εξωτερική τους εμφάνιση απαιτεί… γυαλιά μυωπίας.

Αυτή τη λανθασμένη αντίληψη έρχεται να σπάσει μία νεαρή Κινέζα η οποία λατρεύει να “σπάει” κωδικούς δικτύων, firewalls εταιρειών και προγράμματα ασφαλείας! Συνεπώς, μόνο άδικος δεν είναι ο τίτλος που τους έχει απονεμηθεί ως «πιο σέξι χάκερ στον κόσμο».

Κατάγεται από το Foshan της Κίνας και εργάζεται στον τομέα του web development.

Η σέξι χάκερ δηλώνει πως πάντα είχε την περιέργεια να αναζητά και να ξεπερνά τα όρια στις δυνατότητες της ίδιας αλλά και του εξοπλισμού της, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει – όπως λέει με μεγάλη δόση μετριοφροσύνης – αρκετές γνώσεις περί command line και remote server administration.

 Κινέζα η πιο όμορφη χάκερ στον κόσμο (Φωτογραφίες)  Κινέζα η πιο όμορφη χάκερ στον κόσμο (Φωτογραφίες)  Κινέζα η πιο όμορφη χάκερ στον κόσμο (Φωτογραφίες)  Κινέζα η πιο όμορφη χάκερ στον κόσμο (Φωτογραφίες)  Κινέζα η πιο όμορφη χάκερ στον κόσμο (Φωτογραφίες)  Κινέζα η πιο όμορφη χάκερ στον κόσμο (Φωτογραφίες)  Κινέζα η πιο όμορφη χάκερ στον κόσμο (Φωτογραφίες)  Κινέζα η πιο όμορφη χάκερ στον κόσμο (Φωτογραφίες)