Ένας Αμερικανός δικηγόρος αποφάσισε να κατασκευάσει μόνος του το Goose Creek Tower, μια γιγάντια και πρωτότυπη καλύβα ύψους 55 μέτρων, η οποία μοιάζει με μια στοίβα από ξύλινα σπιτάκια. Κάπου στην εξοχή της Αλάσκας, ο Phillip Weidner χτίζει υπομονετικά εδώ και χρόνια την απίθανη καλύβα του, της οποίας η κορυφή προσφέρει μια εντυπωσιακή θέα 360 μοιρών σε απόσταση 480 χιλιομέτρων!

Ο εκκεντρικός άνδρας ήθελε να χτίσει ακόμα ψηλότερα, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, ο ομοσπονδιακός εναέριος χώρος ξεκινάει στα 60 μέτρα. Η τεράστια κατασκευή έχει πλέον ολοκληρωθεί και αυτό που μένει είναι η εσωτερική διακόσμηση.

Κατασκεύασε μόνος του μια καλύβα ύψους 55 μέτρων στην Αλάσκα Κατασκεύασε μόνος του μια καλύβα ύψους 55 μέτρων στην Αλάσκα Κατασκεύασε μόνος του μια καλύβα ύψους 55 μέτρων στην Αλάσκα Κατασκεύασε μόνος του μια καλύβα ύψους 55 μέτρων στην Αλάσκα Κατασκεύασε μόνος του μια καλύβα ύψους 55 μέτρων στην Αλάσκα Κατασκεύασε μόνος του μια καλύβα ύψους 55 μέτρων στην Αλάσκα Κατασκεύασε μόνος του μια καλύβα ύψους 55 μέτρων στην Αλάσκα Κατασκεύασε μόνος του μια καλύβα ύψους 55 μέτρων στην Αλάσκα Κατασκεύασε μόνος του μια καλύβα ύψους 55 μέτρων στην Αλάσκα Κατασκεύασε μόνος του μια καλύβα ύψους 55 μέτρων στην Αλάσκα