Αυτός ο γατούλης γεννήθηκε με νερό στον εγκέφαλο και πόδια γυρισμένα προς τα μέσα, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να ονειρεύεται ένα σπίτι.

Οι ά… Ο λόγος που κανείς δεν ήθελε αυτή την γάτα είναι σπαρακτικός. Οι γάτες δεν απορρίπτουν ποτέ έναν άνθρωπο με αναπηρία, οι άνθρωποι όμως το κάνουν.

Οι άνθρωποι στο καταφύγιο όπου ζούσε ήλπιζαν ότι κάποιος θα του έδινε την αγάπη και την φροντίδα που του άξιζε, αλλά ανησυχούσαν πως δεν θα υιοθετούσε κανείς μια γάτα με αναπηρία.

Έκαναν λάθος, όμως. Μια γυναίκα από την άλλη μεριά της χώρας έδωσε σε αυτό το γατάκι μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

gataagalia

Αυτή είναι η ιστορία του Zeke, ο οποίος ήταν μόλις 13 εβδομάδων όταν η Nancy Lynch μαζί με το Kaley’s Place Rescue τον εντόπισαν στο καταφύγιο ζώων που βρισκόταν και τον έσωσαν.

Όταν δημοσίευσαν φωτογραφίες του στο Facebook, ο κόσμος επικοινώνησε με την νεοσύστατη ομάδα Super Heros Animal Hydrocephalus Society, γιατί γνώριζαν ακόμα μία γάτα που έπασχε από υδροκεφαλία.

Όταν έμαθε για τον Zeke η Lisa από το Super Heros Animal Hydrocephalus Society, επικοινώνησε με την Nancy για να του παρέχουν την φροντίδα που απαιτούνταν προκειμένου να γίνει ξανά υγιής. Και οι δύο ήταν πολύ δραστήριες και έκαναν τα πάντα για εκείνον. Πέταξαν από το Τέξας στην Νέα Υόρκη ενώ εκείνος ζύγιζε μόλις 400 γραμμάρια.

gati1

Ο Zeke γεννήθηκε με υδροκεφαλία, μια πάθηση στην οποία υπάρχει νερό το οποίο πιέζει τον εγκέφαλο. Επίσης, τα πόδια του είναι γυρισμένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζει ευτυχισμένος. Περπατάει με τους αγκώνες!

gati2

 

Παρά τα μειονεκτήματα του, ο Zeke είναι μια φυσιολογική γάτα με πολλές ικανότητες.

gati3

Δείτε τον μετά από μια κουραστική μέρα παιχνιδιού!

gati4

Ο Zeke ξέρει το όνομα του και τρέχει γρήγορα όταν τον φωνάζει κάποιος.

gati5

Μπορεί να έχει προβλήματα με την υγεία του, αλλά είναι θετικός.

gati6

Είναι σαν όλες τις γάτες. Του αρέσει να εξερευνεί και προσπαθεί να μάθει να σκαρφαλώνει.

gati7

Έχει έναν αδερφό με το όνομα Super Hero. Μπορεί να έχουν διαφορετικές μητέρες, αλλά πάσχουν και οι δύο από υδροκεφαλία. Η ιστορία του Super Hero είναι εξίσου συναρπαστική. Τώρα οι δυο τους μένουν με την Lisa και ο Super Hero προστατεύει τον Zeke σαν μεγάλος αδερφός!

gati8

Ο Zeke ζει πλέον ευτυχισμένος και έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

gati9

Πηγή