Μια καθηγήτρια γυμνασίου από το Τέξας των ΗΠΑ συνελήφθη πρόσφατα μετά από ομολογία της ότι έστειλε πολλαπλές προκλητικές και άσεμνες φωτογραφίες της σε έναν 14χρονο μαθητή.

Η Kylie Rexann Modisette, μια 28χρονη φιλόλογος του γυμνασίου του Huntington, συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, όταν η ίδια ομολόγησε στον αστυνομικό ότι έστειλε φωτογραφίες μέσω Snapchat στο αγόρι.

Η φιλόλογος, που είπε ότι ξεκίνησε το Δεκέμβρη να στέλνει προκλητικές φωτογραφίες στο αγόρι, κατηγορήθηκε με “διανομή παράνομου και επιβλαβούς υλικού σε ανήλικο”.

kauhghtris 1(1) (700 x 432)

Το αγόρι, που πλέον είναι στο λύκειο, έσβησε τις φωτογραφίες από το κινητό του, αλλά όχι έγκαιρα, με αποτέλεσμα οι φίλοι του να τις πάρουν και να τις διανείμουν σε όλο το σχολείο, σύμφωνα με το KJAS.

 kauhghtris (1) (700 x 432)

Ο διευθυντής του σχολείου είπε στη New York Daily News ότι η φιλόλογος λείπει σε αναγκαστική άδεια, όσο το θέμα διερευνάται από τις αρχές.

kauhghtris (2) (394 x 700)

Βέβαια οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, σίγουρα μια δασκάλα σε γυμνάσιο δεν έχει κανένα λόγο να στείλει μια τέτοια εικόνα σε μαθητή της.

Πηγή:tilestwra.com