Πρώτη γνωριμία με ένα από τα πιο ανερχόμενα πουλέν του Instagram.

Το όνομα της είναι Joy και ήρθε για να δώσει χαρά σε όλους μας. Τα περισσότερα αντρικά περιοδικά στο εξωτερικό την έχουν ήδη χαρεί στις σελίδες τους και την έχουν χαρακτηρίσει ως τη σέξι εκδοχή της Blake Lively (σ.σ.: είναι η ξανθιά από το «Gossip Girl» που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει σινεμά).

Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan

Με αφορμή τον ντόρο που γίνεται γύρω από το χαρμόσυνο όνομά της, αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε το λογαριασμό της στο Instagram. Και διαπιστώσαμε δύο πράγματα: Α. Η Joy Corrigan «λέει» περισσότερο από την Blake Lively, παρότι (ή επειδή) φοράει πολύ λιγότερα. Β. Έχει και πολύ πιο ενδιαφέρουσες φίλες από την Blake Lively – ενίοτε φωτογραφίζεται και μαζί τους.

Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan

Συνήθως, βέβαια, φωτογραφίζεται επαγγελματικά για τις ανάγκες των διασημότερων περιοδικών (και τις δικές μας) ή πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες εταιρειών όπως η Colgate και η Fiat. Αν είσαι πολύ παρατηρητικός τύπος, μπορεί να την έχεις σταμπάρει και στα βιντεοκλίπ του Pitbull και του Enrique Inglesias.

Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan

Αν, πάντως, μέχρι τώρα δεν την είχες πάρει χαμπάρι, μπορείς να ενώσεις τις φωνές, τις δυνάμεις και τις προσδοκίες σου με τις 164.000 ψυχές που ήδη την ακολουθούν στο Instagram. Πίστεψέ μας, η Joy θα σε κάνει πολύ χαρούμενο για αυτή σου την επιλογή.

Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan