Είναι μια γλυκύτατη γιαγιά από την Κίνα η οποία έχει φτάσει αισίως τα 87 χρόνια. Με μια σημαντική λεπτομέρεια όμως. Στο κεφάλι της έχει φυτρώσει ένα τεράστιο κέρατο με αποτέλεσμα οι γιατροί να έχουν μείνει έκπληκτοι με αυτό που αντικρίζουν.

Όπως μεταδίδει η Mirror η 87χρονη είναι γνωστή στους κατοίκους του χωριού ως η «γυναίκα μονόκερος», από τότε που αναπτύχθηκε στο κεφάλι της το 13 εκατοστών «κέρατο».

Όπως ανέφερε ο γιος της 87χρονης η μητέρα του είχε κάτι που έμοιαζε με «μαύρο τυφλοπόντικα» στο κεφάλι της το οποίο άρχιζε να μεγαλώνει πριν από επτά ή οκτώ χρόνια.

Η γιαγιά μονόκερος που έχει αφήσει άφωνους τους γιατρούς με το κέρατο που φύτρωσε στο κεφάλι της!

«Η μητέρα μου παραπονιόταν για αυτό που μεγάλωνε στο κεφάλι της», ανέφερε ο γιος της και συμπλήρωσε: «βρήκαμε τρόπους να θεραπεύσουμε το πρόβλημα της χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή ιατρική».

Ωστόσο, ο οποίος ίδιος αναφέρει πριν από δύο χρόνια περίπου ξαφνικά το κέρατο στο κεφάλι της άγγιξε το ένα δάχτυλο περίπου μήκος. Πριν από έξι μήνες η 87χρονη έσπασε κατά λάθος το «κέρατο» με αποτέλεσμα στη συνέχεια να αρχίζει να μεγαλώνει ραγδαία.

Οι γιατροί στην Κίνα πιστεύουν ότι μπορούν να αφαιρέσουν το «κέρατο» μέσω χειρουργικής επέμβασης, ωστόσο η οικογένεια διατηρεί τις επιφυλάξεις της λόγω της ηλικίας της.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=77cTOHrHss4″ width=”860″ height=”480″ rel=”no”]