Αυτός ο γατούλης κατέκτησε το διαδίκτυο τρελαίνοντας τον κόσμο με τα μαγευτικά του διαφορετικού χρώματος μάτια.

Αυτός ο γλυκός κατάλευκος γατούλης με το όνομα Alos συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα χάρη στο μαλακό του τρίχωμα και τα μπλε και πράσινα μάτια του. Έχει 9.500 followers στο Instagram και τους υπνωτίζει με τα ξεχωριστά μάτια του.

γata (6)

γata

Ο γατούλης ζει στην Τουρκία με τον ιδιοκτήτη του, Burcu Kaynak, ο οποίος τον έχει από τότε που ήταν γατάκι. Ο Burcu είπε: “Νομίζω ότι ο γάτος μου είναι ο πιο όμορφος γάτος στον κόσμο – τον αγαπώ τόσο πολύ.” “Έχω δει μόνο μια γάτα ξανά με διαφορετικά χρώματα στα μάτια, άρα είναι πολύ ξεχωριστός. Οι άνθρωποι συνεχώς κάνουν σχόλια για εκείνον – λένε ότι είναι πολύ ωραίος, όλοι τον ερωτεύονται.” “Δεν έχει κάποιο πρόβλημα – δεν είναι τυφλός ή κουφός. Απλά όμορφος.

γata (7)

Οι θαυμαστές του κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα εκφράζοντας την αγάπη τους για τον γάτο. Η Nicole Jade έγραψε: “Τον αγαπώ τόσο πολύ! Είναι η επιτομή της γλύκας.” Ένας άλλος θαυμαστής έγραψε: “Είναι ίσως τα πιο όμορφα γατίσια μάτια που έχω δει.” Το προφίλ στο Instagram δημιουργήθηκε πέρσι και έχει 60 δημοσιεύσεις.

γata

Ο γατούλης ανήκει στη ράτσα βαν, ένα είδος γάτας που συναντάται στη λίμνη Βαν της ανατολικής Τουρκίας.

γata (2)

Μερικές φορές την αποκαλούν και “γάτα που κολυμπάει” γιατί λένε ότι οι γάτες κολυμπάνε στη λίμνη Βαν

γata (3)

Τα διαφορετικού χρώματος μάτια της οφείλονται σε ένα φαινόμενο γνωστό ως ετεροχρωμία της ίριδας.

γata (4)

Πηγή:fanpage.gr