Πολλοί επικεντρώνονται στην τέλεια εγχάραξη ή στο να υπάρχουν πάντα όμορφα λουλούδια δίπλα στον τάφο. Αυτός ο άντρας, όμως, αφιερώνει πολύ χρόνο και κόπο στην όμορφη και άψογη εμφάνιση του τάφου της γυναίκας του, όπως πιστεύει ότι ήταν και η ίδια.

Ο Roger Reissig κοινοποίησε αυτή την δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook παρουσιάζοντας τις καθημερινές συνήθειες περιποίησης του τάφου της μητέρας του που έχει ο πατέρας του.

Ο Roger λέει πως ο πατέρας του πηγαίνει στο νεκροταφείο δύο φορές τη μέρα για να ποτίσει το γρασίδι γύρω από την πλάκα και για να φέρει φρέσκα τριαντάφυλλα όταν τα παλιά αρχίζουν να μαραίνονται.

“Έχει μια ρουτίνα: κόβει τριαντάφυλλα από τον κήπο του στο σπίτι και τα πηγαίνει στην μαμά”, λέει ο Roger.

ίδε έναν ηλικιωμένο να ποτίζει τον τάφο 2

“Μετά παίρνει ένα λάστιχο και ποτίζει το γρασίδι δύο φορές τη μέρα. Πρόσφατα είχαμε ξηρασία και ο πατέρας μου πότιζε τον τάφο της καθημερινά, γι’αυτό φαίνεται ότι ξεχωρίζει και είναι όμορφος.”

ίδε έναν ηλικιωμένο να ποτίζει τον τάφο 3

Πρόσφατα, ο πατέρας του συζήτησε με μια άλλη συχνή επισκέπτρια, μια γυναίκα που έχασε τον άντρα της, ο οποίος υπηρετούσε στην αμερικανική αεροπορία. Οι δυο τους μίλησαν και μοιράστηκαν ιστορίες για τους συζύγους τους και από εκείνη τη στιγμή ο άντρας άρχισε να ποτίζει και τον τάφο του συζύγου της.

ίδε έναν ηλικιωμένο να ποτίζει τον τάφο 4

Τώρα, οι δύο τάφοι ξεχωρίζουν ως οι πιο όμορφοι και πιο περιποιημένοι.

ίδε έναν ηλικιωμένο να ποτίζει τον τάφο 5

“Λέει ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει μετά από αυτά που θυσίασε εκείνος για εμάς”, γράφει ο Roger.

ίδε έναν ηλικιωμένο να ποτίζει τον τάφο 6

Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια πράξη είναι πιο συγκινητική – το ότι φροντίζει τον τάφο της γυναίκας του ή το ότι περιποιείται τον τάφο ενός αγνώστου – και οι δύο πράξεις είναι εξίσου συγκινητικές.

ίδε έναν ηλικιωμένο να ποτίζει τον τάφο 7

Credit: jumblejoy.com / fanpage.gr