Ο Χένρι Στέιν από την Ισλανδία έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια της αλλαγής του

Ένας διεμφυλικός άντρας στην Ισλανδία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και εξηγεί ότι έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια της αλλαγής του. Ο 19χρονος Χένρι Στέιν εξηγεί στον ιστότοπο Gay Iceland ότι είχε ήδη αρχίσει να ζει σαν άντρας όταν ανακάλυψε ότι είναι έγκυος. Συγκεκριμένα συνέβη λίγες εβδομάδες πριν αρχίσει να λαμβάνει ορμόνες τεστοστερόνης.

Διεμφυλικός άντρας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι (εικόνες)

«Ήμουν στη φάση των συμβουλευτικών συνεδριών, ζούσα ήδη σαν άντρας και σε ένα με δύο μήνες θα ξεκινούσα τις τεστοστερόνες», λέει ο Χένρι, ο οποίος τελικά αποφάσισε να καθυστερήσει τη θεραπεία με τις ορμόνες για να μην θέσει σε κίνδυνο το έμβρυο κατά τη διάρκεια της κύησης.

«Στην αρχή σοκαρίστηκα, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι δεν θα έπρεπε να προσπεράσω την ευκαιρία που δίνεται να αποκτήσω το δικό μου παιδί», είπε στο Pink News. Τελικά ο Χένρι γέννησε την κόρη του στις 13 Απριλίου και δηλώνει ότι σκοπεύει να τη θηλάζει κανονικά για όσο διάστημα θέλει η μικρή. Ο Χένρι Στέιν είναι η πρώτη περίπτωση διεμφυλικού άντρα που απέκτησε παιδί στην Ισλανδία.

Διεμφυλικός άντρας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι (εικόνες)

Πηγή: athensvoice.gr