Η νέα Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί για τις σειρές Satellite, Qosmio, Chromebook και KIRA

 

Εγγυήσεις παντός είδους για πελάτες ικανοποιημένους και προστατευμένους από πάν ενδεχόμενο προσφέρει η Toshiba Europe GmbH. Παρουσιάζοντας την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί για τις πλήρεις σειρές Satellite, Qosmio, Chromebook και KIRA -όχι όμως tablet-, η εταιρεία παρέχει κάλυψη για αγορές που έγιναν από την 1η Οκτωβρίου 2015 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016 και προϋποθέτει εγγραφή σε 14 ημέρες από την αγορά.

Η Εγγύηση αποτελείται από πέντε μέρη, τα οποία περιλαμβάνουν επέκταση εγγύησης και, για τον πρώτο χρόνο, προστασία από ζημιά που οφείλεται σε ατύχημα, κλοπή, απώλεια δεδομένων καθώς επίσης άδεια χρήσης McAfee LiveSafe -υπό όρους και προϋποθέσεις που δημοσιεύονται στην διεύθυνση www.nomatterwhatguarantee.com.

Η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί είναι διαθέσιμη για τους πελάτες σε επιλεγμένες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016 και προϋποθέτει Εγγραφή σε 14 ημέρες από την αγορά.

«Με τη διάδοση των πιο ευέλικτων lifestyle και την αυξημένη φορητή χρήση των PC, χαιρόμαστε να ενισχύουμε την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά των πελατών μας στην καθημερινότητά τους. Με την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί να καλύπτει τις πλήρεις σειρές Satellite, Qosmio, Chromebook και KIRA, δείχνουμε πόσο πιστεύουμε στη διατήρηση της αξιοπιστίας των προϊόντων μας, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας είναι καλυμμένοι σε περίπτωση αναπάντεχων γεγονότων όπως ζημιά από ατύχημα ή online απειλές» δήλωσε ο κ. Sandor van der Ham, Vice President, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, της Toshiba Europe GmbH

Επέκταση Εγγύησης

Οι φορητοί υπολογιστές της Toshiba φημίζονται για την αξιοπιστία τους, ωστόσο με την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί, οι πελάτες επωφελούνται δεδομένου ότι έχουν διευρυμένη διεθνή εγγύηση τριών ετών, αντί για τη βασική ενός ή δύο ετών σε περίπτωση που η συσκευή τους αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ζημιά από ατύχημα

Είτε σας πέσει ο φορητός σας στη μέση ενός βιαστικού ταξιδιού, είτε ρίξετε κατά λάθος καφέ στο PC σας, η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί σας καλύπτει αντικαθιστώντας ή επισκευάζοντας κάθε φορητό υπολογιστή που έχει υποστεί ζημιά από ατύχημα. Η κάλυψη για ζημιά από ατύχημα είναι μια πολύ βασική παράμετρος για την Εγγύηση, δεδομένης της φορητής χρήσης των PC σήμερα και της αυξανόμενης πιθανότητα ζημιάς κατά της μετακινήσεις.

Κλοπή

Για όσους χρησιμοποιούν τα PC τους σε δημόσιους χώρους, ή ταξιδεύουν αρκετά, η πιθανότητα κλοπής δεν μπορεί να αγνοηθεί. Σε περίπτωση που λάβει χώρα μια κλοπή, όσοι πελάτες της Toshiba έχουν Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί μπορούν να έχουν δωρεάν αντικατάσταση της συσκευής τους με ένα ίδιο ή παρόμοιο μοντέλο.

Απώλεια δεδομένων

Με την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί, η Toshiba αντικαθιστά τα drives που δε λειτουργούν σωστά, και κάνει ό,τι καλύτερο για να ανακτηθούν δεδομένα που χάθηκαν.