Τα 10 σπίτια που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο είναι τα πιο ακριβά στον κόσμο και κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. 

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί τι τα θέλουν αυτοί οι ζάμπλουτοι τόσο μεγάλα σπίτια! Μερικά από αυτά θέλει κάποιος ώρες για να τα γυρίσει, πόσο μάλλον για να ευχαριστηθεί το κάθε δωμάτιο. Για παράδειγμα, μέσα σε αυτά ανήκει ένα υπέροχο Βικτοριανό σπίτι στο Λονδίνο που η αξία του είναι στα 117 εκατομμύρια ευρώ. Διαθέτει μεταξύ άλλων 10 υπνοδωμάτια, ένα τεράστιο κελάρι με κρασιά, σινεμά, γυμναστήριο και δωμάτιο πανικού. Εμάς, βέβαια, μας πιάνει πανικός μόνο που βλέπουμε όλες αυτές τις υπερβολές!

Το Kensington Palace Gardens είναι επίσης στη λίστα με τα πιο ακριβά σπίτια. Ανήκει στον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, Roman Abramovich, και διαθέτει απίστευτες ανέσεις, γήπεδα τένις, μουσείο με παλιά αυτοκίνητα και κοστίζει 128 εκατομμύρια ευρώ. Άραγε τα χαίρεται πραγματικά;

Δείτε και τα υπόλοιπα πανάκριβα σπίτια στο παρακάτω βίντεο. Στο τέλος του βίντεο θα δείτε ένα σπίτι που κοστίζει 914 εκατομμύρια και ετοιμαστείτε να πάθετε την πλάκα σας.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=CvuRcayqmIU” width=”860″ height=”480″ rel=”no”]Πέρα από τα όρια…[/su_youtube_advanced]