Τα μουσεία είναι απίθανα μέρη που μας παρέχει το κράτος και οι ιδιωτικοί οργανισμοί για να απολαμβάνουμε πανέμορφα και σπάνια έργα τέχνης από ειδικούς στον τομέα τους.

Αποτελεί ντροπή το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν εκτιμούν αυτή την ευκαιρία που μας δίνουν τα μουσεία και δεν τα επισκέπτονται καν!

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο YouTube, θα δείτε δύο μητέρες και τα δύο παιδιά τους σε ένα μουσείο σπάνιας τέχνης στην Κίνα, όπου τα παιδιά παίζουν σε έναν κλειστό χώρο με ένα απίστευτα ακριβό έκθεμα.

Οι μητέρες δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τα παιδιά – αντιθέτως, βγάζουν τα κινητά τους και τα τραβάνε βίντεο. Τα παιδιά παίζουν με το έργο τέχνης “Angel Is Waiting” το οποίο περιλαμβάνει ένα ζευγάρι χειροποίητα φτερά αγγέλου φτιαγμένα αποκλειστικά από γυαλί.

Ένα από τα αγόρια το πιάνει και στη συνέχεια το πετάει στον τοίχο και το έργο σπάσει σε κομμάτια, αλλά το κυρίως κομμάτι παραμένει άθικτο. Το κομμάτι θα μετονομαστεί σε “σπασμένο” λόγω της ζημιάς και το μουσείο δεν είπε αν θα ζητήσει από την μητέρα να πληρώσει για το σπασμένο έκθεμα.

Όπως και να έχει, είναι ντροπή ένα τόσο όμορφο έκθεμα να σπάει λόγω της ανωριμότητας και της έλλειψης κοινής λογικής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο των παιδιών που παίζουν με το έκθεμα και πείτε μας τη γνώμη σας για τις μητέρες.

 

Credit: awm.com / via