Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για πεντανόστιμες τρούφεςσοκολάτας γαρινιρισμένες με ινδοκάρυδο.

 

Υλικά

  • 250 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ
  • 1/3 φλ. τσαγιού κακάο σε σκόνη
  • 1/2 φλ. τσαγιού καρύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.)
  • 1 φλ. τσαγιού τρίμμα ινδικής καρύδας

Εκτέλεση συνταγής

  1. Θρυμματίστε στο μπλέντερ τα μπισκότα ώστε να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα [όχι σκόνη].
  2. Μεταφέρετε τα μπισκότα σε μπολ, προσθέστε τη σκόνη κακάο και το 1/4 της ινδικής καρύδας. Ανακατεύετε να ενσωματωθούν και κάνετε μια λακουβίτσα στο κέντρο. Προσθέτετε το ζαχαρούχο και ανακατεύετε με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε για 15-20 λ να ενσωματωθούν οι γεύσεις.
  3. Βάζετε σε βαθύ πιάτο την υπόλοιπη ινδική καρύδα. Κάνετε τη σοκολατένια ζύμη μπάλες να κάνουν ελαφρώς σχήμα αυγού και τις “κυλάτε στο ινδοκάρυδο” να καλυφθούν εξωτερικά πλήρως. Διατηρείστε τες στο ψυγείο.

Πηγή

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...