Πιστεύουμε ότι όσοι κάνουν καλές πράξεις από μόνοι τους και όχι γιατί περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα, πρέπει να ανταμείβονται. Μερικές φορές ανταμείβονται ακόμη περισσότερο από όσο φαντάζονταν – όπως ο Kasey Simmons, ένας σερβιτόρος από το Τέξας.

Του έδωσε Φιλοδώρημα 500 ευρώ 2

Ο Kasey δουλεύει στο Applebee’s , ένα εστιατόριο στο Ντάλας. Όπως λέει, του αρέσει να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε. Πρόσφατα, όμως, κέρδισε ο ίδιος ένα μεγάλο χαμόγελο.

Μια γυναίκα ήρθε στο εστιατόριο και παρήγγειλε το πιο φτηνό πράγμα στο μενού – ένα ποτήρι νερό με γεύση για 37 σεντς. Πλήρωσε γρήγορα την παραγγελία της και έφυγε. Αυτό ήταν προφανώς το πρόσχημα για να αφήσει ένα πολύ γενναιόδωρο φιλοδώρημα αξίας 500 δολαρίων στον σερβιτόρο, ο οποίος αρχικά δεν κατάλαβε ότι ήταν δικό του.

Του έδωσε Φιλοδώρημα 500 ευρώ 3

Η γυναίκα άφησε ένα σημείωμα στο τραπέζι, στο οποίο έγραψε τον λόγο γι’αυτό το δώρο. Φαίνεται ότι ο Kasey είχε συναντήσει μια πολύ αναστατωμένη ηλικιωμένη γυναίκα στο σούπερ μάρκετ την προηγούμενη μέρα. Προσπάθησε να της φτιάξει το κέφι και μετά πλήρωσε τα ψώνια της. “Ήταν μόνο 17 δολάρια, αλλά δεν έχει να κάνει με τα χρήματα”, είπε ο Kasey. “Έχει να κάνει με το να δείξεις σε κάποιον ότι νοιάζεσαι.”

Η ηλικιωμένη γυναίκα τελικά ήταν η μητέρα της γενναιόδωρης πελάτισσας και δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα της, γιατί εκείνη η ημέρα ήταν η επέτειος θανάτου του συζύγου της. Κανείς δεν της έδωσε σημασία, εκτός από τον Kasey Simmons. Τα ευγενικά του λόγια της βοήθησαν περισσότερο από όσο περίμενε.

Του έδωσε Φιλοδώρημα 500 ευρώ 4

Το σημείωμα έγραφε:

“Σε μια από τις πιο καταθλιπτικές μέρες του χρόνου κατάφερες να κάνεις την ημέρα της μητέρας μου υπέροχη. Επέμεινες να πληρώσεις. Της είπες ότι είναι πολύ όμορφη γυναίκα. Δεν την έχω ξαναδεί να χαμογελάει τόσο πολύ από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Η μαμά μου δεν ζήτησε βοήθεια, κι όμως την έκανες ευτυχισμένη για έναν χρόνο.”

via

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...