Υλικά:

  • 1 πακέτο ζύμη για πίτσα
  • Κόκκινη σάλτσα
  • Πεπερόνι
  • Μοτσαρέλα σε κύβους
  • 3 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Αλατοπίπερο
  • Τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τη ζύμη σε μικρά κυκλάκια.
  2. Τοποθετούμε μια κουταλιά της σούπας κόκκινη σάλτσα μέσα σε κάθε κομματάκι, 1  κομμάτι πεπερόνι κι ένα κυβάκι μοτσαρέλα.
  3. Κλείνουμε τις άκρες και σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια.
  4. Ανακατεύουμε το βούτυρο, το σκόρδο και το αλατοπίπερο και περνάμε από πάνω κάθε πιτσάκι.
  5. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.

 

Πηγή

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...