11 μόνο μέρες μετά την γέννη… H Brandy Guettler και ο Tommy Buchmeyer από το Fort Pierce της Φλόριντα έζησαν τον ενθουσιασμό και την απελπισία στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Στις 18 Αυγούστου απέκτησαν δύο υπέροχους γιους. Τα δίδυμα είχαν μόλις έρθει στον κόσμο, αλλά ήταν ήδη πολύ δεμένα.

11 μόνο μέρες μετά την γέννηση τους οι περήφανοι γονείς τράβηξαν αυτήν την εντυπωσιακή φωτογραφία του Hawk και του Mason.

Τελευταία αγκαλιά αυτού του Μωρού στον Δίδυμο αδερφό 2

“Είναι η πρώτη φορά που άγγιξαν ο ένας τον άλλο και μόλις ο Mason ένιωσε ότι ο Hawk ακούμπησε το χέρι του, χαμογέλασε πλατιά”, έγραψε η Brandy γι’αυτή την αξέχαστη στιγμή.

Αλλά η αγάπη τους επισκιάστηκε από μια τραγική διάγνωση: λίγο μετά την γέννα του, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο Hawk έπασχε από συγγενή διαφραγματοκήλη, δηλαδή το διάφραγμα του δεν είχε σχηματιστεί πλήρως και τα όργανα της κοιλιάς του εισχωρούσαν στην κοιλότητα του στήθους.

Οι φίλοι και η οικογένεια του ανησυχούσαν για την ζωή του μωρού και παράλληλα υπήρξε μια τεράστια αντίδραση στην γλυκιά φωτογραφία των δύο μωρών που αγκαλιάζονταν. Η Brandy και ο Tommy ήταν ευγνώμονες για την τεράστια πνευματική υποστήριξη που έλαβαν, αλλά δυστυχώς μοιράστηκαν ένα τραγικό μήνυμα στο Facebook: ο Hawk πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Άφησε πίσω τους γονείς του, τον δίδυμο αδερφό του και την συγκλονισμένη κοινότητα που τον στήριζε μέσω διαδικτύου. Η σελίδα των γονιών στο Facebook γέμισε λόγια συμπόνιας.

Παρ’όλο που ο Hawk και ο Mason δεν θα μεγαλώσουν μαζί, η Brandy και ο Tommy είναι ευγνώμονες γι’αυτή την σύντομη στιγμή τρυφερότητας που απόλαυσαν.

Credit: hefty.co / fanpage.gr

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...