Αυτήν ακριβώς την απορία φαίνεται πως είχε και ο καλλιτέχνης Yayoi Kusama, την οποία αποφάσισε να “λύσει” σε συνεργασία με την Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης του Μπισμέιν στην Αυστραλία. Με ποιο τρόπο; Πολύ απλά διαμόρφωσε ένα οικιακό περιβάλλον με έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, όλα βαμμένα λευκά, το οποίο θα χρησίμευε ως ιδιόμορφος καμβάς.

Τα “παιδία παίζει” με αυτοκόλλητα και… οι γονείς τρελαίνονται!

Στη συνέχεια συγκέντρωσε τους μικρούς επισκέπτες του Μουσείου και τους έδωσε εκατοντάδες πολύχρωμα αυτοκόλλητα, παρακινώντας τους να “μεταμορφώσουν” το χώρο όπως εκείνοι επιθυμούσαν, τοποθετώντας τα στικ όπου ήθελαν! Εννοείται ότι άφησε τα παιδιά μόνα τους, χωρίς επιτήρηση και τους έδωσε πλήρη ελλευθερία έκφρασης. Και αυτό συνεχίστηκε για δύο ολόκληρες εβδομάδες…

Τα “παιδία παίζει” με αυτοκόλλητα και… οι γονείς τρελαίνονται!

Αυτό ήταν! Το δωμάτιο γέμισε χρώμα, οι τοίχοι “πλημμύρισαν” με σχέδια και τα έπιπλα έγιναν… αγνώριστα! Οι μικροί καλλιτέχνες ευχαριστήθηκαν την ενασχόλησή τους με την ιδιαίτερη αυτή μορφή τέχνης, αφού μπόρεσαν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες χωρίς το φόβο να ακούσουν κάποιο “Μη” από τους γονείς τους!

Τα “παιδία παίζει” με αυτοκόλλητα και… οι γονείς τρελαίνονται!

Επιπλέον, ολόκληρη η δημιουργία τους έλαβε τον τίτλο “The Obliteration Room” και αποτελεί μια εντυπωσιακή εγκατάσταση στους χώρους της Πινακοθήκης, την οποία θα μπορούν οι επισκέπτες να θαυμάσουν μέχρι τις 12 Μαρτίου.

Τα “παιδία παίζει” με αυτοκόλλητα και… οι γονείς τρελαίνονται!

Αν τώρα και εσείς επιθυμείτε να αλλάξετε το ύφος ή τα χρώματα στο σπίτι σας, μη διστάζετε! Δώστε στα παιδιά τη δυνατότητα να το κάνουν και σίγουρα θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα! Άλλωστε όταν “τα παιδία παίζει”, το σύμπαν… σιωπά!

Τα “παιδία παίζει” με αυτοκόλλητα και… οι γονείς τρελαίνονται! Τα “παιδία παίζει” με αυτοκόλλητα και… οι γονείς τρελαίνονται! Τα “παιδία παίζει” με αυτοκόλλητα και… οι γονείς τρελαίνονται! Τα “παιδία παίζει” με αυτοκόλλητα και… οι γονείς τρελαίνονται!

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...