Τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood που έγραψαν και γράφουν ιστορία με την υποκριτική, το ταλέντο και τη γοητεία τους ξεκίνησαν την καριέρα τους ως πόρνες πολυτελείας. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι σύμβολα του σεξ, αμοίβονταν για σεξ πριν καταλήξουν να γίνουν τα πιο λαμπερά αστέρια παγκοσμίως.

Για τη Marilyn Monroe λέγεται ότι έπαιρνε 500 δολάρια για κάθε ραντεβού και συνήθως ήταν μεγάλοι παραγωγοί του Hollywood και σκηνοθέτες. Βέβαια, υπάρχει και η φήμη ότι έχει γυρίσει και πoρνό ταινία, χωρίς να έχει δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Marilyn Monroe

Για την Kim Novak πληροφορίες ανέφεραν, ότι στη δεκαετία του ’60 αστυνομικοί του Σικάγο την συνέλαβαν για πoρνεία.

Kim Novak

Για την πανέμορφη Sophia Loren φήμες λένε ότι έδρασε στη Ρώμη με το όνομα Σοφία Βιλάνι Τσικολόν.

Σοφία Λόρεν

Στα 17 της φαίνεται να ξεκίνησε την καριέρα της ως πόρνη στο Hollywood η Joan Collins, η πιο κακιά τηλεοπτική φιγούρα, της τηλεόρασης τη δεκαετία του ’80 με τον περίφημο ρόλο της στη Δυναστεία.

Joan Collins

Τα δημοσιεύματα για τη Sharon Stone κάνουν λόγο και για το κασέ της. Η συγκλονιστική γοητεία της είχε ανεβάσει την τιμή στα 1000 δολάρια την ώρα.

Sharon Stone

Την Catherine Zeta-Jones ανακάλυψε ο σύζυγος της Michael Douglas και ζητούσε 10.000 δολάρια για κάθε επίσκεψη. Πριν γίνει η διάσημη ηθοποιός του Hollywood έκανε συχνές επισκέψεις στο Las Vegas με πάμπλουτες κυρίες.

Catherine Zeta-Jones

Ενώ για τη Salma Hayek  φημολογείται ότι την ημέρα που γνώρισε τον σύζυγό της, Στερ, συνόδευε κάποιον από τους πελάτες της.

Σάλμα Χάγιεκ