Η σημερινή πρόταση ταινίας είναι το Snowpiercer. Μια περιπέτεια, με τους Κρις Έβανς, Τίλντα Σουίντον, Τζέιμι Μπελ και Εντ Χάρις.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Σωτήριον έτος 2031 μ.Χ. Μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα, για να ανακοπεί το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μια νέα εποχή παγετώνων έχει εξοντώσει σχεδόν κάθε ζωντανό οργανισμό πάνω στη Γη. Οι μόνοι επιζήσαντες είναι οι ταξιδιώτες του Snowpiercer, ενός τρένου με κινητήρα αέναης κίνησης. Οι επιβαίνοντες της ‘’οικονομικής θέσης’’, μη μπορώντας να ανεχθούν πλέον τις κακές συνθήκες διαβίωσης, επαναστατούν και επιχειρούν να πάρουν τον έλεγχο του κινητήρα που η ελίτ της ‘’πρώτης θέσης’’ θεωρεί ‘’ιερό’’. Το πολυαναμενόμενο “Snowpiercer’’ του Τζουν-Χο Μπονγκ (“Gwoemul/The Host’’, “Salinui Chueok/Μνήμες Εγκλήματος’’, “Madeo/Mother’’) είναι η πρώτη αγγλόφωνη κινηματογραφική δουλειά του κορεάτη σκηνοθέτη και μαζί μια σύμπραξη δυο διαφορετικών κινηματογραφικών σχολών.

Πρόταση ταινίας Snowpiercer allabout.gr 2
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τίτλος Snowpiercer

Κατηγορία: Περιπέτειες – Δράσης
Ηθοποιοί: Κρις Έβανς, Τίλντα Σουίντον, Τζέιμι Μπελ, Εντ Χάρις
Σκηνοθεσία: Τζουν Χο Μπονγκ
Διάρκεια: 126 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας SNOWPIERCER

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=tQEE2iCuVvE” width=”700″ autohide=”no” showinfo=”no”]https://www.youtube.com/watch?v=064ipuBiWDg[/su_youtube_advanced]
Περισσότερα: IMDb