Ρίχνω ολόκληρα 20 τοματίνια στο τηγάνι με λίγο λάδι, λίγο σκόρδο, σβήνω με κόκκινο κρασί, balsamico, κίμινο, μαύρη ζάχαρη, αλάτι χοντρό. Και στο τέλος προσθέτω δενδρολίβανο και πιπέρι.

Υλικά

Για τη ζώμη.

  • 3 φλυτζάνια αλεύρι
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • αλάτι
  • 1 φλυτζάνι χλιαρό νερό
  • ελαιόλαδο
  • μέλι

Βάζω το περιεχόμενο του τηγανιού σε ταψί, το σκεπάζω με τη ζύμη και το κλείνω στον φούρνο.

Ψήνω για 20 λεπτά και μετά μιλάω, παραμιλάω (και τραγουδάω) μόνο στα ιταλικά.

 

Πηγή