Ξεκινήστε δημιουργώντας μία τρύπα στο μέγεθος ενός κέρματος στο αυγό σας.
Αφαιρέστε το εσωτερικό του αυγού και ξεπλύνετέ το και στη συνέχεια γεμίστε το εσωτερικό του με λάδι. Ετοιμάστε το μείγμα για κέικ σας, βάλτε το σε μία σακούλα καταψύκτη και μετατρέψτε την σε σακούλα τύπου κορνέ (η κοινώς σε σακούλα ζαχαροπλαστικής ) και ρίξτε μέσα στο άδειο αυγό το μείγμα σας. Αφήστε τα να ψηθούν για 12-14 λεπτά.

Όταν βγουν, απλά περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να αφαιρέσετε τα περιττά μέρη και καθαρίστε το αυγό. Ξεφλουδίστε το πάνω μέρος του για να αποκαλυφθεί το μικροσκοπικό κέικ σας.

Κρυώστε το και απολαύστε το!