Υλικά

  • 1 κούπα χλιαρό γάλα
  • 1/2 κούπα σπορέλαιο
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • 1 αυγά
  • 1κουτ.γλυκού αλάτι
  • 1κουτ.σούπας ζάχαρη
  • αλεύρι όσο πάρει.
Εκτέλαση
Διαλύουμε  την μαγιά στο γάλα προσθέτουμε  την ζάχαρη και ύστερα τα υπόλοιπα υλικά και τέλος το αλεύρι.
 Για την γέμιση έβαλα τυρί κασέρι λίγο γάλα και αυγό.
 Ξεκινάμεε ρίχνοντας το γάλα, την ζάχαρη, την μαγιά, τα ανακατεύουμε λίγο και αφήνουμε την μαγιά να ενεργοποιηθεί για 10 λεπτά

13392_822566744499195_5997460274581281308_n

Προσθέτουμε το αυγό, το λάδι, το αλάτι, ανακατεύουμε πάλι και αρχίζουμε να προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι. Όσο σηκώσει η ζύμη Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί σε όγκο.

 

ΔΕΊΤΕ το βιντεάκι για βοήθεια 

Θα τα ψήσουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 190-200′ για 25′
Πηγή Argiro Porpatoneli
loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...