Αν εδώ και καιρό προσπαθείτε να μάθετε να σφυράτε και δεν μπορείτε να τα καταφέρετε με κανέναν τρόπο, τότε σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα!

Μοιραζόμαστε μαζί σας τον πιο εύκολο τρόπο για να μάθετε να σφυράτε.
μάθετε να σφυράτε 1

Αρχικά φτιάξτε το γράμμα «Α» με την βοήθεια των δεικτών και των μεσαίων δακτύλων, ενώ με τα υπόλοιπα δάκτυλα σχηματίστε μια γροθιά.

μάθετε να σφυράτε 2

Τραβήξτε τα χείλη προς τα μέσα, καλύπτοντας τα δόντια σας. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, για αυτό και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετές προσπάθειες μέχρι να καταλάβετε πόσο βαθιά πρέπει να τραβήξετε τα χείλη σας.

μάθετε να σφυράτε 3

Τώρα θα πρέπει να κρύψετε την γλώσσα σας μέσα στο στόμα σας. Χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα σας σπρώξτε απαλά την γλώσσα προς τα μέσα, πιέζοντας απαλά το κάτω μέρος της άκρης της γλώσσας. Η γλώσσα σας θα πρέπει να πάρει ένα σχήμα τόξου μέσα στο στόμα σας. Πρέπει περίπου να μπει το μισό δάκτυλο μέσα στο στόμα.

μάθετε να σφυράτε 4

  1. Ξεφυσήξτε από την τρύπα που δημιουργήθηκε. Αν αισθάνεστε πως ο αέρας περνάει μόνο από το κάτω χείλος, τότε τα κάνατε όλα σωστά. Αν νομίζετε πως περνάει αέρας και από το πάνω χείλος, τότε απλά κλείστε προσεκτικά με τα δάκτυλα τα κενά.

via