Το Wuhan της Κίνας έχει δεχτεί πολλές πλημμύρες λόγω των δυνατών βροχών. Ένα περιστατικό όμως τράβηξε την προσοχή του κόσμου: Μια κοπέλα διέσχισε έναν πλημμυρισμένο δρόμο με το αγόρι της στην πλάτη. Ο λόγος; Για να μην χαλάσουν τα πολύτιμα δερμάτινα παπούτσια του.

Η κοπέλα υπερασπίστηκε το περιστατικό, λέγοντας πως εκείνη φορούσε πέδιλα και πως θα ήταν δύσκολο να καθαρίσει τα δερμάτινα παπούτσια του από το λασπώδες νερό.

Στις φωτογραφίες, ο νεαρός φαίνεται να χαμογελάει καθώς η κοπέλα του τον μεταφέρει στην πλάτη της.

Μετέφερε το Αγόρι της στην πλάτη 2

Η κοπέλα είπε ότι δεν την πείραξε, γιατί της ήταν πιο εύκολο αφού φορούσε ανοιχτά παπούτσια.

Μετέφερε το Αγόρι της στην πλάτη 4

Το περιστατικό προκάλεσε πολλά σχόλια από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Κάποιοι επιδοκίμασαν την πράξη της κοπέλας, λέγοντας ότι θέλουν να παντρευτούν μία σαν αυτή, ενώ άλλοι αποδοκίμασαν την συμπεριφορά του αγοριού, λέγοντας ότι μπορούσε απλά να βγάλει τα παπούτσια του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο σκηνικό τραβάει την προσοχή στα κοινωνικά δίκτυα.

Μετέφερε το Αγόρι της στην πλάτη 5

Κάποιος έγραψε: “Δεν ξέρω αν αυτό είναι μισογυνισμός ή θρίαμβος του φεμινισμού.” Το περιστατικό θυμίζει αυτή την φωτογραφία που τραβήχτηκε πρόσφατα.

Μπορεί να είναι ένα αθώο παιχνίδι που αποφάσισε να παίξει το ζευγάρι. Ή ίσως και να έχουν δίκιο αυτοί που κατηγορούν το αγόρι ότι είναι εγωιστής, επειδή δεν θέλει να χαλάσει τα παπούτσια του.

Μετέφερε το Αγόρι της στην πλάτη 6

Μόνο αυτοί οι δύο γνωρίζουν τι ισχύει πραγματικά!

Πηγή: fanpage

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...