Ένας άντρας που έχει χωρίσει τρεις φορές, έχει πλέον βρει την αγάπη σε μία πλαστική κούκλα και λέει πως του πήρε πάνω από ένα χρόνο για να μάθει πώς να κάνει $εξ μαζί της. Ο Murray, από το Queensland της Αυστραλίας, ερωτεύτηκε  με την κούκλα του, Noni, παρά το γεγονός πως δεν μπορεί να περπατήσει, να μιλήσει και είναι φτιαγμένη από πλαστικό.

Λέει πως χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να αποκτήσουν αυτή την οικειότητα που έχουν και πως τώρα η εμπειρία του φτάνει στα όρια της “έκστασης” όταν έχει σωματική επαφή μαζί της.

Συνεχίζει λέγοντας πως η Noni έχει το δικό της στυλ και φοράει ακόμα και το δικό της άρωμα. Κάθε φορά που αλλάζει κούκλα (λόγω φθοράς) παίρνει και ρούχα για τη καινούργια Noni, γιατί λέει πως αρνείται να φορέσει τα ρούχα της προηγούμενης.

Συνολικά έχει αλλάξει τέσσερις κούκλες αλλά ελπίζει να μείνουν μαζί μέχρι να πεθάνει. Είχε αγοράσει την πρώτη κούκλα το 2008, λίγο μετά το τρίτο του διαζύγιο.

Το φαινόμενο αυτό φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο συχνό στην Αυστραλία με άντρες να ψάχνουν την συντροφικότητα και την αγάπη σε κούκλες. Η ζήτηση παγκοσμίως έχει αυξηθεί κατακόρυφα και πολλοί αφήνουν τις οικογένειες ή τις κοπέλες τους για να ζήσουν με μία κούκλα.

Πηγή: fanpage.gr

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...