Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε με το παιδί σας για ψώνια; Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία;

Μην μας παρεξηγήσετε, τα παιδιά είναι ευλογία, αλλά δεν είναι πάντα η πιο εύκολη παρέα για τα ψώνια σας. Θέλουν να πάρουν τα πάντα, ξεσπάνε σε κλάματα ή φωνές όταν δεν έχουν κάτι μαζί τους να φάνε ή να παίζουν με ό,τι βρουν και γενικά είναι απρόβλεπτα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Amanda Wilkens είναι τόσο βαθιά ευγνώμων για την ταμία τοπικού σούπερ μάρκετ στο Basingstoke της Αγγλίας.

Η Wilkens είναι μητέρα δύο τυφλών και αυτιστικών παιδιών, τα οποία αποφάσισε να πάρει μαζί της για ψώνια. Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά καλά μέχρι ήρθε η ώρα να περάσουν από το ταμείο…

Όχι το ένα, αλλά και τα δύο αγγελούδια της απλά «τρελάθηκαν». Ελαφρώς αμήχανα, η Wilkens δεν ήταν σίγουρη τι να κάνει, μέχρι που η ταμίας αποφάσισε να βοηθήσει.

Πήρε ένα από τα παιδιά πίσω από τον πάγκο και υπομονετικά έδειξε στο κοριτσάκι πως να περνάει τα τρόφιμα και την άφησε να τα σαρώσει όλα. Ήταν το μόνο πράγμα που τα ηρέμησε!

Η κόρη της κατέρρευσε στο κατάστημα, αυτό όμως που έκανε η ταμίας μας έκανε να δακρύσουμε!

Η Wilkens μοιράστηκε την εμπειρία της στην σελίδα της στο Facebook και η απάντηση του υπεύθυνου αποκάλυψε και το όνομα της ηρωίδας-υπαλλήλου!

Η κόρη της κατέρρευσε στο κατάστημα, αυτό όμως που έκανε η ταμίας μας έκανε να δακρύσουμε! Η κόρη της κατέρρευσε στο κατάστημα, αυτό όμως που έκανε η ταμίας μας έκανε να δακρύσουμε!

Η κόρη της κατέρρευσε στο κατάστημα, αυτό όμως που έκανε η ταμίας μας έκανε να δακρύσουμε!

Credits: Jumble Joy