Κοίτα μαγείρισσα δε θα με χαρακτήριζα. Αν δεν υπήρχε η Ελληνίδα μάνα και τα ταπεράκια της ίσως τώρα ζύγιζα λιγότερο και από την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor. Όσο και αν λατρεύω το φαγητό, όσο και αν προτιμώ πλέον να μαζεύω την παρέα μου στο σπίτι για τσιμπολόγημα, ταψί για παστίτσιο δεν έχω στα ντουλάπια μου. Μία πατάτα όμως ή ένα αβγό θα τα τηγανίσω.

Ψάχνοντας, λοιπόν, τον τρόπο για να μην λερώνω τα ρούχα μου και να μην καίω τα χέρια μου κάθε φορά που πετάγονται μερικές σταγόνες λαδιού, εξέπεμψα σήμα sos στη δική μου μανούλα. Εννοείται πως είχε να μου δώσει το tip για να μην πετάγεται το λάδι και κάνει μία κουζίνα χάλια.

Πριν κάψει, λοιπόν, το λάδι ρίξε ελάχιστη ποσότητα αλατιού μέσα στο τηγάνι και μην αγχώνεσαι για καμία σταγόνα λαδιού!

Πηγή

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...