Ένας άντρας από την Ιαπωνία αποκάλυψε ότι έχει βρει επιτέλους την ευτυχία στο πρόσωπο της «Saori», μιας κούκλας από σιλικόνη.

Ο Senji Nakajima, ισχυρίζεται ότι απολαμβάνει την «τέλεια» σχέση με την «Saori», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι παντρεμένος ήδη με μια γυναίκα με την οποία έχει δύο παιδιά.

Ο Senji, 61 ετών, από το Nagano, ζει με την κούκλα στο διαμέρισμά του στο Τόκιο, με την οποία έχει μια απόλυτα φυσιολογική σχέση, όπως ισχυρίζεται και μάλιστα εκείνη δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα χρήματα.

Ιάπωνας παντρεύτηκε κούκλα 2

Αρχικά, ο Senji την χρησιμοποιούσε μόνο για σ*κς ουαλικούς σκοπούς και την φαντασιωνόταν ότι σαν να ήταν η πρώτη του κοπέλα, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος.

Ωστόσο, καθώς η Saori τον βοηθούσε να γεμίσει τα μοναχικά του βράδια, ο Senji άρχισε να αναπτύσσει ισχυρότερα συναισθήματα, ώσπου στο τέλος δημιούργησε «σχέση» με εκείνη, λέγοντας ότι είναι «κάτι περισσότερο από μια κούκλα».

Ιάπωνας παντρεύτηκε κούκλα 3

Ο Senji λέει ότι ανακάλυψε ότι η πλαστική σύντροφός του, είχε μια αξιόλογη προσωπικότητα. Το ζευγάρι κάνει τα πάντα μαζί, την μεταφέρει με αναπηρική καρέκλα και τα βράδια περνούν ρομαντικά

Ιάπωνας παντρεύτηκε κούκλα 4

Ο Senji αναφερόμενος σε εκείνη, λέει: «Ποτέ δεν με προδίδει και δεν είναι φιλοχρήματη. Είμαι κουρασμένος από τους ανθρώπους. Είναι άκαρδοι».

Ιάπωνας παντρεύτηκε κούκλα 5

Ιάπωνας παντρεύτηκε κούκλα 6

Ιάπωνας παντρεύτηκε κούκλα 7

 

Ιάπωνας παντρεύτηκε κούκλα 8

 

Ιάπωνας παντρεύτηκε κούκλα 9

 

Ιάπωνας παντρεύτηκε κούκλα 10

Ιάπωνας παντρεύτηκε κούκλα 11

Πηγή

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...