Υλικά

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

400 γραμμάρια σταγόνες άσπρη σοκολάτα (ή σπασμένη σε μικρά κομματάκια) 1 βανίλια 1 πρέζα αλάτι 22 μπισκότα με σοκολάτα και λευκή κρέμα χωρισμένα στη μέση 400 ml ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

Στρώστε μια φόρμα της επιλογής σου με αλουμινόχαρτο και σπάσε τα μπισκότα σε μισοφέγγαρα. Κράτησε τη μισή ποσότητα στην άκρη και με τα υπόλοιπα στρώσε τον πάτο της φόρμας

Βάλτε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα, το βούτυρο, το αλάτι και το γάλα και ανακάτεψε απαλά να λιώσει το μείγμα και να γίνει ομοιόμορφο. Κατεβάστε από τη φωτιά και πρόσθεσε τη βανίλια.

Ρίξτε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και στη συνέχεια στρώσε τα υπόλοιπα μπισκότα επάνω από τη λευκή σοκολάτα

Σκεπάστε με μεμβράνη και αφήστε στο ψυγείο να σφίξει. Κόψτε σε μικρές μπουκίτσες και σερβίρετε!

via

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...