Είμαστε σίγουροι  ότι θα ενθουσιαστείτε με αυτή την απλή συνταγη και θα τη δοκιμάσετε!

Υλικά:

  • 1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα
  • 1 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 κουτ. μαγειρική σόδα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού. αλάτι
  • Λουκανικάκια κομμένα σε μικρά κομμάτια

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 Βαθμούς. Βάλτε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και χτυπήστε ελαφρά, προσθέστε τα αυγά και συνεχίστε το ανακάτεμα.
  2. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, συνδυάστε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Χτυπάμε τα υγρά συστατικά.
  3. Τοποθετήστε τα κομμάτια από τα Λουκανικάκια στα κύπελλα.
  4. Ψήνουμε για 8-12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
  5. Αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια σερβίρετε με μουστάρδα, κέτσαπ, ή την αγαπημένη σας σάλτσα.

Απολαύστε το!

Πηγή

 

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...