Υλικα

500γρ αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει απο μονο του

1 νεροπότηρο σόδα αναψυκτικό

Μισό νεροπότηρο ελαιόλαδο

Εκτελεση

Τα ανακατευουμε μαζι να γίνει μια ωραια ζύμη…

Γεμίζουμε με 

  • 300 γρ. φέτα τριμμένη

ή

  • 1 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο (αν θέλετε βάζετε κεφαλοτύρι ή άλλο ελαφρώς αλμυρό κασεράκι)

Ψηνουμε στους 200 για 20΄περιπου..

Πηγή

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...