Υλικά

  • 400 γρ κανταΐφι
  • 2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης
  •  1 κουτί Γκαρνί Γιώτης
  • 250 γρ Βιτάμ λιωμένο

    Για το σιρόπι 

  • 800 ml νερό
  • 800 γρ ζάχαρη
  • λίγο χυμό λεμόνι

    Eκτέλεση

    Ανοίγουμε πολύ καλά με τα χέρια μας το κανταΐφι και το βάζουμε στο ταψί Περιχύνουμε πάνω στο κανταΐφι το λιωμένο Βιτάμ και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα Όσο ψήνουμε το κανταΐφι ετοιμάζουμε και το σιρόπι Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και το χυμό λεμόνι και βράζουμε για 5 λεπτά Όταν θα βγάλουμε το κανταΐφι από το φούρνο το σιρόπι μας πρέπει να είναι έτοιμο και ζεστό και το περιχύνουμε με μια κουτάλα πάνω στο ζεστό κανταΐφι Αφήνουμε να κρυώσει καλά Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής ακολουθώντας τις οδηγίες Απλώνουμε την κρέμα πάνω στο κανταΐφι Ετοιμάζουμε και τη σαντιγί ακολουθώντας πάλι τις οδηγίες Απλώνουμε τη σαντιγί πάνω από την κρέμα Εύκολο και πεντανόστιμο!!!

    Από  Μαρια Μαρδα

Πηγή

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...