Τη συγκλονιστική στιγμή που ένας Σύριος διασώστης κράτησε στην αγκαλιά του ζωντανό ένα βρέφος, το οποίο κατάφερε να απεγκλωβίσει σκάβοντας τα ερείπια ενός βομβαρδισμένου κτηρίου στην πόλη Ιντλίμπ, κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυς, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Διασώστης απεγκλωβίζει ζωντανό βρέφος από ερείπια στη Συρία 1Το μόλις 30 ημερών κοριτσάκι είχε θαφτεί κάτω από τόνους τσιμέντου, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε το Ιντλίμπ την περασμένη Πέμπτη.

Διασώστης απεγκλωβίζει ζωντανό βρέφος από ερείπια στη Συρία 2

Ευτυχώς οι διασώστες κατάφεραν να την εντοπίσουν έγκαιρα ακούγοντας το κλάμα της και την απεγκλώβισανμετά από δύο ώρες αδιάκοπου σκαψίματος.

Διασώστης απεγκλωβίζει ζωντανό βρέφος από ερείπια στη Συρία 3Ο Abu Kifah, ο διασώστης που την πήρε στην αγκαλιά του για να τη μεταφέρει σε ένα από τα ασφυκτικά γεμάτα νοσοκομεία της Συρίας, δεν μπόρεσε να αντέξει τη συγκίνηση και ξέσπασε σε λυγμούς, αγκαλιάζοντας σφιχτά το μικροσκοπικό κορμάκι.

Το πρόσωπό του, γεμάτο ευγνωμοσύνη για τη ζωή που σώθηκε αλλά και απελπισία για τις δεκάδες άλλες που χάνονται καθημερινά, εκφράζει με τον πιο εύγλωττο τρόπο την φρίκη του πολέμου στη Συρία.

2c9419f82f4b9045cd12a886ced8152f

Δείτε το βίντεο

 

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...