Ο Amoo Hadji, είναι 80 ετών και ζει στο χωριό Dezhgah (πόλη της Farashband στην επαρχία Fars του Ιράν). Με την πρώτη ματιά, Amoo Hadji μοιάζει με άνθρωπο, αλλά μάλλον περισσότερο με ένα πλάσμα από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Το δέρμα του είναι τόσο ξηρό και φολιδωτό που μοιάζει με δέρμα αλιγάτορα, τα μάτια του μόλις που μπορείτε να τα δείτε και πάμε και ένα στοίχημα ότι δεν μυρίζει όπως τα τριαντάφυλλα. Ο λόγος για αυτό την κατάσταση του είναι περίεργος, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλός. Ο Amoo Hadji δεν έχει καμία ασθένεια του δέρματος για να είναι σε αυτή την κατάσταση, απλά δεν έχει πλυθεί για πάνω από 60 χρόνια!

Κανείς δεν ξέρει τα πραγματικά αίτια γιατί ο Amoo Hadji αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσωπική του υγιεινή. Φυσικά ο καθένας είναι διαφορετικός , αλλά είναι ακόμα πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε γιατί ο Amoo επέλεξε να κάνει αυτή τη ζωή. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ζει μια απλή ζωή, με το πιο πολύτιμο αντικείμενο στην κατοχή του μια σωλήνα χάλυβα … με την οποία καπνίζει κοπριά ζώων.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του Amoo Hadji και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Amoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.grAmoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.grAmoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.grAmoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.grAmoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.grAmoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια!Amoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.grAmoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.grAmoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.grAmoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.grAmoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.grAmoo Hadji Ο άνθρωπος που έχει να πλυθεί 60 χρόνια allabout.gr

 

 

Περισσότερα: Imgur