Σε μερικά μέρη του κόσμου, οι τακτικοί καταναλωτές αλκοόλ είναι λίγο πιο περιπετειώδεις. Προσθέτουν διάφορα και πολλές φορές περίεργα πράγματα στο ποτό τους, προκαλώντας την μοίρα τους. Για αυτούς, οι Αμερικανοί είναι απλά ερασιτέχνες στον κόσμο του ποτού.

Δείτε παρακάτω τα 13 πιο εξωφρενικά αλκοολούχα ποτά στον κόσμο.

1.Κρασί από τα χέλια του ποταμού Μεκόνγκ

Τα χέλια συλλέγονται από τον ποταμό Μεκόνγκ και ζυμώνονται με κρασί για έναν χρόνο, πριν το ποτό σερβιριστεί στο κοινό.

2.Κρασί από κόμπρα

Το κρασί περιέχει μια ολόκληρη δηλητηριώδη κόμπρα. Είναι παράνομο στις ΗΠΑ.

3.Βότκα από μπέικον

Στην Αμερική, αγαπούν λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε το μπέικον. Τόσο, που αποφάσισαν να το κάνουν και ποτό.

4.”Σπέρμα” αλόγου

Αν και πρόκειται για ένα ποτό φτιαγμένο από ίσες ποσότητες γάλακτος και μπύρας, οι ντόπιοι το μισούν τόσο πολύ, που του έδωσαν το χαρακτηριστικό αυτό παρατσούκλι.

5.Κρασί από μικρά ποντίκια

Θα το βρείτε στην Κίνα και τη Νότια Κορέα. Οι λάτρεις του κρασιού, θα απολαύσουν το ποτό τους παρέα με τα μικρά ποντίκια 2-3 ημερών, που υπάρχουν στο μπουκάλι.

6.Μπύρα από μπέικον

Πρόκειται για μπύρα που φτιάχνεται από σφένδαμο και μπέικον. Προσπαθεί να μεταφέρει τη γεύση των αντίστοιχων ντόνατ της ίδιας εταιρίας, σε ένα μπουκάλι μπύρας.

7.Μπύρα από πίτσα

Φτιάχνεται από αποφάγια πίτσας και θεωρείται ο Φράνκεσταϊν της μπύρας.

8.Βότκα από σκορπιό

Περιέχει βρώσιμους και αβλαβείς σκορπιούς και μετατρέπει κάθε αγόρι σε σκληρό άντρα.

9.Κρασί από γλάρους

Φτιάχνεται βάζοντας έναν νεκρό γλάρο σε ένα δοχείο γεμάτο νερό, που αφήνεται εκεί μέχρι να γίνει η ζύμωση.

10.Κρασί από σαύρα

Φτιάχνεται όπως και το κρασί με τα ποντικάκια. Παίρνουν ένα γκέκο και το αφήνουν στο κρασί για 12 μήνες, μέχρι να γίνει η ζύμωση.

11.Κούμις

Φτιάχνεται από γάλα φοράδας και απαιτεί μόνο μερικές ώρες ζύμωσης.

12.Μεσκάλ

Σε κάθε μπουκάλι, προστίθεται ένα σκουλήκι κατά την διαδικασία της εμφιάλωσης.

13.Τσίτσα

Είναι παραδοσιακό ποτό σε πολλές περιοχές της Νότιας Αμερικής και φτιάχνεται από ένα μείγμα καλαμποκιού με… ανθρώπινα σάλια. Οι ντόπιοι μασούν ακατέργαστο καλαμπόκι και το φτύνουν σε ένα κοινό δοχείο. Μετά τη ζύμωση, το ποτό είναι έτοιμο.

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...