Μυρίζει το αυτοκίνητο σας; Αν δεν έχετε χρόνο για βαθύ καθαρισμό λόγω πολλών υποχρεώσεων, δείτε παρακάτω 15 εύκολους τρόπους για να απομακρύνετε τι μυρωδιές από το αυτοκίνητο σας.

Κολλήστε μπάλες από βαμβάκι σε ένα μανταλάκι και προσθέστε 5-10 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Τοποθετήστε το στους αεραγωγούς , ενεργοποιήστε τον αέρα και το αυτοκίνητό σας θα μυρίζει υπέροχα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

μυρίζει το αυτοκίνητο 1

Εδώ είναι η ίδια ιδέα με διακοσμητική κορδέλα με ένα κομμάτι βαμβάκι μέσα.

μυρίζει το αυτοκίνητο 2

Φτιάξτε ένα μη τοξικό αποσμητικό χώρου από μαγειρική σόδα και αιθέρια έλαια. Η μαγειρική σόδα απορροφά δυσάρεστες οσμές, ενώ τα αιθέρια έλαια προσθέτουν  ευχάριστο άρωμα στο αυτοκίνητό σας.

μυρίζει το αυτοκίνητο 3

Βάλτε αρωματικούς κύβους κερί σε ένα βάζο και ανοίξτε τρύπες στο καπάκι για να δημιουργήσετε ένα αποσμητικό χώρου που μυρίζει υπέροχα στο αυτοκίνητο, καθώς το κερί θα λιώνει από τη ζέστη του καλοκαιριού.

μυρίζει το αυτοκίνητο 4

Ή φτιάξτε ένα αποσμητικό χώρου τζελ χρησιμοποιώντας χάντρες νερού και αιθέρια έλαια. Βάλτε τα σε ένα βάζο με καπάκι (με τρύπες) ώστε να μην χυθούν, προφανώς.

μυρίζει το αυτοκίνητο 5

Το αποσμητικό από αιθέριο έλαιο και ρύζι είναι μια έξυπνη λύση. Βάλτε το σε ένα βάζο με μικρές τρύπες στο καπάκι και μόλις το άρωμα σταματάει αν μυρίζει, απλά κουνήστε το λίγο για να ξαναμυρίσει.

μυρίζει το αυτοκίνητο 6

Πάρτε ένα μπουκαλάκι 60ml, προσθέστε οινόπνευμα ή βότκα, αιθέρια έλαια και μια πρέζα αλάτι, και έχετε ένα αποσμητικό χώρου σπρέι για το αυτοκίνητο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

μυρίζει το αυτοκίνητο 7

Ψεκάστε μια φέτα δέντρου με αιθέριο έλαιο και κρεμάσετε την από τον καθρέπτη.

μυρίζει το αυτοκίνητο 8

Φτιάξτε ένα μικρό στεφάνι από μάλλινες μπαλίτσες και ψεκάστε τις με το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

μυρίζει το αυτοκίνητο 9

 

Φτιάξτε το δικό σας αποσμητικό για τις μυρωδιές από την ταπετσαρία και τα καθίσματα του αυτοκίνητου. Το μόνο που χρειάζεται είναι μαλακτικό ρούχων, μαγειρική σόδα, ζεστό νερό και ένα μπουκάλι ψεκασμού.

μυρίζει το αυτοκίνητο 10

Βάλτε σε μια χαριτωμένη μπαντάνα αποξηραμένα βότανα, μπαχαρικά, τσάι και αιθέρια έλαια και κρεμάστε τη στο αυτοκίνητό σας.

μυρίζει το αυτοκίνητο 11

Πηγή