Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από το φρέσκο ψωμί και την τραγανή κρούστα. Αυτή η νόστιμη συνταγή συνδυάζει και τα δύο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό γεύμα στο τραπέζι σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια φραντζόλα ψωμί και να την κόψετε σταυρωτά, τοποθετώντας ανάμεσα στις εγκοπές, τυρί.

Ύστερα, ετοιμάζετε τη γέμιση (με βούτυρο, σκόρδο, φρέσκο κρεμμυδάκι και αλάτι) και την τοποθετείτε ξανά ανάμεσα στις τρύπες. Τέλος, το ψήνετε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: www.altsantiri.gr

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...