Μέχρι στιγμής, ελάχιστες πόλεις έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον στολισμό των Χριστουγέννων. Ωστόσο, οι καλλιτέχνες στο Κάουνας της Λιθουανίας, διασφαλίσαν ότι όλη η πόλη θα καμαρώνει για το όμορφο αλλά και ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Στη πόλη Κάουνας, έχει γίνει πλέον παράδοση το κεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλη να ξεχωρίζει από των άλλων πόλεων στην πρωτοτυπία. Έτσι και φέτος το Κάουνας μας κατέπληξε ευχάριστα με την δημιουργικότητα των καλλιτεχνών της.

Το φετινό δέντρο, είναι γεμάτο σύννεφα. “Θα έχει δώδεκα αγγέλους, οι οποίοι θα κάθονται εκεί ψηλά και θα μιλούν από την κορυφή για αυτά που βλέπουν από εκεί ψηλά” συμπλήρωσαν οι καλλιτέχνες.

χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κάουνας μοιάζει με σύννεφο allabout.gr

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...