Η Joanne Tronconi έχει ένα σημάδι από τη γέννησή της, το οποίο έχει προκληθεί από πρησμένα αγγεία σε όλο της το σώμα, αλλά μόλις πριν 20 χρόνια ανακάλυψε πως έπασχε από το σύνδρομο Klippel­Trenaunay, το οποίο είναι μία σπάνια πάθηση που προκαλεί πρήξιμο όπου υπάρχει το σημάδι αυτό.

“Η παραμόρφωση που έχω τώρα δεν υπήρχε τα πρώτα 40 χρόνια της ζωής μου. Τώρα, όπου έχω το σημάδι αυτό, έχω πρηστεί. Τα χέρια, τα χείλια, το πρόσωπο, το στήθoς μου, η πλάτη μου – είναι όλα πρησμένα.”

Ξέρει πως είναι “όμορφη με τον δικό της τρόπο”, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί αρνητικοί άνθρωποι που δεν τους νοιάζει να την γνωρίσουν και να μάθουν για την κατάστασή της

“Πολλοί κοιτάνε επίμονα, σχολιάζουν και καταλήγουν στα δικά τους συμπεράσματα. Είναι καθαρά θέμα οπτικής.”

Ένα πράγμα που την κάνει να νιώθει υπέροχα; Το να βάζει μακιγιάζ με τη βοήθεια του γιου της – που είναι ειδικός σε θέματα μακιγιάζ και γνωστός ως Clawdeena στο YouTube – και να μετατρέπεται σε μία πιο σίγουρη και ελκυστική έκδοση του εαυτού της.

“Είμαι εδώ σήμερα για να σας δείξω πώς χρησιμοποιώ το μακιγιάζ για να γίνομαι πιο όμορφη.”

Για να είμαστε ειλικρινείς, πιστεύουμε πως ήδη είναι τέλεια όπως είναι. Αλλά το γλυκό και συγκινητικό χαμόγελό της στο τέλος της μεταμόρφωσής της πραγματικά ακτινοβολεί.

Συνέχισε έτσι! Μην ακούς κανέναν!

Credit: goodhousekeeping.com / fanpage.gr