Τα παπούτσια με φωτάκια είναι πολύ δημοφιλή εδώ και χρόνια. Σχεδόν κάθε παιδί έχει από ένα τέτοιο ζευγάρι. Έχετε σκεφτεί όμως τι είναι αυτό που τροφοδοτεί το φως; Δύο γονείς έπαθαν πλάκα βλέποντας την καταστροφή που υποψιάζονται ότι προκλήθηκε από τα παπούτσια του γιου τους.

Ένα ζευγάρι από το Τέξας παρατήρησε μια παράξενη θολούρα στο αυτοκίνητο. Όταν η Jovan και ο Attila Virag άνοιξαν το πίσω μέρος του SUV τους, μύρισαν κάτι πλαστικό να καίγεται και παρατήρησαν ότι υπήρχε μια τρύπα στο πάτωμα και ότι η πλάτη του καθίσματος είχε λιώσει.

Έψαξαν ανάμεσα στα πράγματα που ήταν εκεί, αλλά δεν υπήρχε τίποτα άλλο που θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει μια φωτιά πέρα από τα παπούτσια με φωτάκια του 2χρονου γιου τους.

Όταν ο Attila άνοιξε ένα από τα παπούτσια, παρατήρησε ότι τα φωτάκια άναβαν με μπαταρίες λιθίου. Ο πατέρας δεν είχε ιδέα ότι υπήρχαν μπαταρίες στα παπούτσια και μάλλον δεν ήταν ο μόνος.

Το αυτοκίνητο τους γέμισε καπνό. Όταν κατάλαβαν από που ερχόταν, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Ο πυροσβέστης που κλήθηκε να το ερευνήσει δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι ήταν αυτό που ξεκίνησε τη φωτιά, αλλά τα παπούτσια θεωρούνται ύποπτα. Ο Virag θέλουν πολύ να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες και με άλλους γονείς.

Credit: jumblejoy.com / fanpage.gr

loading...

Σας άρεσε το άρθρο;

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας ...