Δωρεάν τατουάζ από το χέρι του πιο διάσημου tattoo artist της Νέας Υόρκης είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν όσοι θαρραλέοι έβαλαν το χέρι τους σε μια τρύπα στον τοίχο.

Ο 38χρονος Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης Σκοτ Κάμπελ έχει αφήσει τη «σφραγίδα» του στο δέρμα πολλών διάσημων όπως η Πενέλοπε Κρούζ, Ορλάντο Μπλούμ και Μάρκ Τζέικομπς χρεώνοντας τουλάχιστον 1.000 δολάρια για τη δουλειά του.

Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες]Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες]

Αυτή την φορά όμως ο καλλιτέχνης έδωσε την ευκαιρία και σε «κοινούς θνητούς» να αποκτήσουν ένα από τα διάσημα τατουάζ του και μάλιστα δωρεάν.

Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες]

 

Οσοι λοιπόν βρέθηκαν στο Milk Gallery στο Μανχάταν έφυγαν με ένα τατουάζ του Σκότ Κάμπελ στο χέρι. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν ήταν να το βάλουν σε μια τρύπα στον τοίχο και να αφήσουν τον καλλιτέχνη να κάνει τη δουλειά του. Δεν μπορούσαν όμως να αποφάσιζαν για το σχέδιο του τατουάζ, ούτε καν να το δουν πριν ολοκληρωθεί.

Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες] Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες] Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες] Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες] Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες] Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες] Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες] Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες] Τατουάζ έκπληξη από διάσημο καλλιτέχνη -Εβαλαν το χέρι τους σε τρύπα, δεν ήξεραν τι σχεδιάζει [Εικόνες]