Όταν ένα 6χρονο αγόρι δεν έκανε τις εργασίες που είχε για το σπίτι, η μητέρα του το χτύπησε πολύ άσχημα με μία κρεμάστρα από σύρμα. Τώρα, η Κινέζικη αστυνομία έχει αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη εναντίον της. Και αυτού του είδους οι κακοποιήσεις συμβαίνουν συνέχεια…

Όταν ο Xiao Bing άλλαζε για να κάνει γυμναστική, ένας δάσκαλος παρατήρησε πως είχε τεράστια σημάδια σε όλη την πλάτη του. Χωρίς να διστάσει, ανέφερε αμέσως την κακοποίηση στις αρχές. Πήρε ακόμα και φωτογραφίες από τα σημάδια του για να έχει αποδείξεις της βιαιότητας που βίωσε το μικρό παιδί.

Οι αστυνόμοι ρώτησαν τον μικρό γιατί τον χτύπησαν. Εκείνος τους απάντησε πως τον χτύπησε η μητέρα του επειδή δεν έκανε τις ασκήσεις που είχε για το σπίτι.

“Οι γονείς του παιδιού δεν είναι χαρούμενοι με την απόδοση του γιου τους στο σχολείο και πιστεύουν πως έπρεπε να του δώσουν ένα μάθημα,” είπε ο ανταποκριτής Hu Ling.

“Η μητέρα του είχε ανακαλύψει πως για άλλη μια φορά δεν είχε κάνει τις ασκήσεις που έπρεπε.”

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αλλά οι αστυνόμοι λένε πως τα τραύματά του φαίνονται πολύ χειρότερα από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Η μητέρα του κλήθηκε να δώσει κατάθεση και η αστυνομία αποφάσισε τελικά να μην ασκήσει δίωξη εναντίον της και της έδωσαν απλά μια προειδοποίηση.


Credit: awm.com / fanpage.gr