Η σημερινή πρόταση ταινίας είναι το Dracula Untold. Μια τανία δράσης, φαντασίας με τους Luke Evans, Dominic Cooper και Samantha Barks.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Dracula Untold – H ιστορία ενός πραγματικού ήρωα (2014) 

Αν είστε από εκείνους, που θεωρούν το Δράκουλα ένα πλάσμα της νύχτας που διψά μόνο για αίμα, η ταινία «Dracula Untold» σας καλωσορίζει στο ανείπωτο παρελθόν του. Σαγηνευτικός πρίγκιπας, στοργικός πατέρας, λατρεμένος σύζυγος, πολεμιστής με ιδανικά. Αυτό ήταν ο Δράκουλας. Ένας γενναίος άνδρας που θυσιάστηκε για την οικογένειά του, για το λαό του. Ένας πρίγκιπας που υπέκυψε στη σκοτεινή του μοίρα για να σώσει τους δικούς του. Τουλάχιστον αυτή είναι η εκδοχή της ταινίας του… απαίδευτου Gary Shore, του σκηνοθέτη που βουτά στα βαθιά κινηματογραφικά νερά για πρώτη φορά. Ο Shore ασχολούνταν με τη σκηνοθεσία αλλά στον τομέα της διαφήμισης.Υποβλητική μουσική, σκοτεινή ατμόσφαιρα και λίγο από μάχες τύπου «Άρχοντας δαχτυλιδιών 3» με τις ορδές των στρατιωτών να κατασπαράσσονται από έναν πάλαι ποτέ ήρωα, αυτός ο Δράκουλας δε σου αφήνει περιθώρια να μην το συμπαθήσεις.

Βασισμένη στο βιβλίο του Στοκερ.

Πρόταση ταινίας Dracula Untold Movie Ταινίες

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τίτλος Dracula Untold

Είδος Ταινίας: Δράμα, Δράση,Φαντασίας
Ηθοποιοί: Luke Evans, Dominic Cooper, Samantha Barks
Σκηνοθέτης: Gary Shore
Παραγωγή: 2014

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Dracula Untold

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=nIifNpxQrCE” width=”700″ autohide=”no” showinfo=”no”]https://www.youtube.com/watch?v=064ipuBiWDg[/su_youtube_advanced]

Περισσότερα: IMDb