Η σημερινή πρόταση ταινίας είναι το Annabelle. Ένα θρίλερ με τους Annabelle Wallis, Alfre Woodard και Eric Ladin.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πριν από ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, ήταν η Annabelle!

Η όμορφη, vintage κούκλα που επιλέγει να κάνει δώρο ο Τζον Φορμ στην έγκυο γυναίκα του, Μία, μοιάζει να είναι ιδανική. Η χαρά της Μία για την κούκλα Annabelle δεν θα κρατήσει για πολύ όμως… Σύντομα, το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών. Φεύγοντας, οι σατανιστές δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Annabelle, η οποία θα διαταράξει τα πνεύματα για τα καλά…!

Η δαιμονισμένη κούκλα που μας “έκοψε την ανάσα” στην ταινία ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ επιστρέφει, σε σκηνοθεσία του Τζον Λεονέτι, πιο τρομακτική από πoτέ! Η ταινία ANNABELLE ένα υπερφυσικό θρίλερ για τους λάτρεις του είδους, αποτελεί το spin-off της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας του Τζέιμς Γουάν, ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. Στο ρόλο της Μία, η γοητευτική Άναμπελ Γουόλις (X-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ), και στο ρόλο του Τζον, ο Γουόρντ Χόρτον (Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ WALL STREET).

Annabelle Movie Ταινίες Tenies

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τίτλος Annabelle

Είδος Ταινίας: Θρίλερ – Horror
Ηθοποιοί: Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Eric Ladin
Σκηνοθεσία: Gary Dauberman
Παραγωγή: 2014
Διάρκεια: 99 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Annabelle

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=wsyutV4dkEA” width=”700″ autohide=”no” showinfo=”no”]https://www.youtube.com/watch?v=064ipuBiWDg[/su_youtube_advanced]

 

Περισσότερα: IMDb